Waarom een biologische shampoo gebruiken?

Als we nu de voorkeur geven aan biologisch voedsel om gezondheid en welzijn te behouden, waarom zullen we dan niet hetzelfde doen voor ons haar? Inderdaad, biologische en natuurlijke shampoo kan alleen maar voordelen bieden voor ons haar.

Lees meer »

Groene groenten voor de huid

Groene groenten zijn erg gezond voor je, dat weten de meeste mensen wel, maar naast ijzer en antioxidanten zit er ook veel foliumzuur en vitamines in, die goed zijn voor je huid.

Lees meer »

Wat zit er in mijn shampoo

Weet je wat voor ingrediënten er in jou product zit en wat ze doen? De 1e 5 ingrediënten zit het meeste in een product, dit geval de shampoo. Aqua of wel water is een goedkoop vulmiddel, waar het meeste van in zit.

Lees meer »

Wat is PH waarde?

Wat is PH waarde?PH komt af van het Latijns Potentia Hydrogenii, dat is de maat van zuurtegraad van een waterige oplossing. De schaal waarop de zuurtegraad gemeten wordt loopt van 1 tot 14, en hoe lager het getal, des te zuurder de oplossing, hoe hoger het getal des te alkalischer (basisch).

Lees meer »

Wat is Alopecia

Alopecia is een haarziekte die in verschillende vormen en gradaties voor kan komen bij volwassenen of kinderen. Er zijn verschillende varianten van Alopecia.

Lees meer »

Plantenkleur? Wat is dat?

Wat is een plantenkleur, het word ook wel henna genoemd. Een plantenkleur bestaat enkel en alleen uit planten zoals, henna, indigo, cassia, curcuma, amla, ziziphus, eucalyptus, kamille, aloë vera en ayurvedische planten. Dit word verpulverd tot een fijn poeder, die word aangemaakt met enkel water, er kan ook etherische oie aan toegevoegd worden.Een plantenkleur geeft het haar verzorging en veel glans. Chemische kleuring beschadigd het haar en de hoofdhuid. Wist je dat plantenkleur al bestaat sinds 1458, gebruikt door Egytenaren. Chemie is er sinds de 19e eeuw. Plantenkleur is geschikt voor:ppd allergie, eczeem, psoriasis, andere huidproblemen, zwangerschap, chemotherapie of is een bewuste keuze voor natuurlijke verzorging of ontlasten van het milieu of veganistische levensstijl.

Lees meer »