Home » Webshop

Webshop

In de webshop bieden we verschillende producten aan om u zo goed mogelijk te kunnen helpen.
Zodat u thuis uw haar goed kunt verzorgen en stylen.
Er zijn producten met proteïne die ervoor zorgen dat het haar glanst en gehydrateerd is en breuk verminderd. Dat helpt tijdelijk beschadigde delen van het haar te herstellen. Het zorgt er ook voor dat het haar gehydrateerd blijft, door verlies van water te beperken.
Aan te bevelen voor haar dat:
 -- beschadigd of poreus is,
 -- droog haar,
 -- fijn, half lang haar,
 -- gekleurd haar, aan de zon blootgesteld haar,
 -- bij breuk in het haar.

Voor vragen kunt u een mail sturen of telefonisch contact opnemen. 

Terre de Couleur combineert klei met kleurstoffen, etherische oliën, planten en kruiden, bloemen en fruit, dit zijn natuurlijke producten (maskers, shampoos, natuurlijke kleuren, enz.) Verrijkend! 
Terre de Couleur biedt een assortiment speciaal ontwikkeld om het haar te ontgiften. Shampoos en maskers zorgen voor een natuurlijke de pollutie (zorgvuldig verwijderen) van de haarvezel en laten in het bijzonder de overgang van een chemische kleuring naar een plantaardige kleuring toe.
Geassocieerd met een protocol, biedt dit assortiment 5 verschillende formuleringen van kleien voor een behandeling die is aangepast aan de conditie van het haar.
De indianen gebruikten klei, planten en water voor de huid- en haarverzorging voor de ontwikkeling van de mens: de schoonheid van de binnenkant en de schoonheid van de buitenkant. 
Onze geboorte gaf ons kostbaar energiekapitaal onder invloed van een universeel ritme (hemel en aarde) dat we terugvinden in onze cellulaire activiteit en dat de bron is van ons welzijn. Hiervoor stelt de aarde ons verschillende elementen ter beschikking: klei (levend lichaam van de aarde), etherische oliën (de ziel van de plant), water (levensprincipe zonder welke geen leven mogelijk is). De interactie van deze verschillende elementen zorgt ervoor dat de cel zijn oorspronkelijke ritme, de balans tussen lichaam en geest, terugkrijgt.