Wat is een Rezocut?

De Rezo Cut (officieel bekend als de "RëZOcut"), is een techniek om krullend haar te knippen, bedoeld om het volume, de textuur en de glans van krullend haar te optimaliseren. Het doel van de Rezo Cut is om zowel lengte als volume te behouden.

Voor wie is Rezo-cut geschikt?
De Rezo Cut is een techniek die op droog haar wordt uitgevoerd en waarmee u megavolume kunt creëren en de schoonheid van uw krullen kunt benadrukken. Deze techniek komt het beste uit bij dames met van nature golvend en krullend haar, te beginnen met het 2B-type.

Onderhoud
De hoeveelheid tijd die u tussen de knipbeurten kunt nemen, hangt af van de textuur (krultype) van uw haar. Als je krullen los zitten, is het advies ongeveer om de 3 maanden voor professioneel onderhoud gaan. Maar als u strakke krullen heeft, kunt u wel 6 maanden of langer wachten tussen onderhoudsafspraken.

Wie heeft de Rezo Cut ontwikkeld?

Masterstylist en krulexpert Nubia Suarez is een onweerlegbare autoriteit op het gebied van schoonheid.

 

Herken jij deze”problemen”bij jou krullen?

– Pluisend , onhandelbaar, geen model, moeilijk doorkambaar haar?

-”De kapper snapt mij niet…?”

-”Drogen duurt een eeuwigheid!”

-”Mijn haar wordt altijd te kort geknipt”

Dan is de ''Global Curl techniek'' ideaal voor jouw haar!

Wat houdt het in?

Global Curl de luxe is een totaalconcept – van behandelplan tot nazorg – voor de perfecte krul!

Er word op basis van de wens en het type krul, kwaliteit en haardikte van de klant een specifiek behandelplan gemaakt. Vervolgens wordt met behulp van de speciale kniptechnieken van Global Curl de perfecte krul gecreëerd.

Wil je het volgende bereiken!

- Je krullen geaccentueerd hebben

- Meer volume op de juiste plek door de natuurlijke valling van je krul, meer     veerkracht en voelt luchtiger

- Minder pluis en meer glans

- Makkelijker doorkambaar haar dat sneller droogt
- advies afgestemd op de coupe en de soort krul.

Hoe werkt het?
We knippen het haar droog dat 2 of 3 dagen niet gewassen is. Daardoor zien we de natuurlijke valling en bundels van de krullen beter. Wij zoeken de krulbundel op en knippen die op een speciale manier zodat de krul alle ruimte krijgt om weer mooi te krullen en meer volume te geven. Daarna word je haar gewassen (final wash) en doen we de rektest om te kijken war je haar nodig heeft, proteïne of moisture. Daarna gaan we het haar stylen en drogen. Vanzelfsprekend krijg je ook een goed advies voor thuisverzorging voor je mooie krullen, want krullend haar heef nu eenmaal een specifieke verzorging nodig.

Bij het maken van een afspraak vermelden dat het om de Global Curl Concept.

Voorafgaand aan de behandeling kijken we samen naar uw krul of slag, zodat ik weet hoe de krul valt. Vervolgens reinig ik het haar met heerlijk ruikende natuurlijke shampoo en verzorgen ik uw krullen met een verzorgend masker. Daarna word uw haar met een speciale krultechniek, volgens de Curly Girl methode geknipt.

Moods heeft 2 heerlijke behandelingen die uw krullen bevorderen en uw haar laten stralen. 
A. Met een verzorgend masker
B. Een detox behandeling voor haar en hoofdhuid.