Home » Tarieven » Overige Behandelingen

Waarom een detox behandeling?
Deze behandeling reinigt volledig tot in de haarzakjes en zorgt dat de bloedcirculatie van de hoofdhuid verbeterd wordt.
Dit geeft een zichtbaar resultaat. Beschadigde haarschubben worden verwijderd waardoor het haar meer glans krijgt. Daarnaast zal je direct merken dat je je haar veel beter in model krijgt.
Ontvang een advies voor de thuisverzorging.

Rhythem Rood
De shampoo en masker zijn special ontwikkeld voor de geïrriteerde hoofdhuid. De Rhythem Rood werkt kalmerend, helpt de hoofdhuid verzachten en geeft een diepe zuivering. Voor de hoofdhuid met eczeem, psoriasis of de geïrriteerde.
€ 28,50**

Rhythem Groen
Heb je last van overdreven zweten van je hoofdhuid? Probeer ons evenwichtige groene masker en shampoo om vervuiling, buitensporig zweten schoon te maken en te ontgiften. De kracht van etherische oliën van munt en peterselie geassocieerd met groene bioactieve klei maakt het mogelijk om je haar en je hoofdhuid te normaliseren en lichtheid en glans te brengen.
€ 28,50**

Rhythem Oranje
De 3 producten werken stimulerende en zuurstof verrijkend. Deze lijn is samengesteld om haaruitval tegen te gaan. Helpt bij het elimineren tegen roos en werkt ontgiftend. Op zoek naar een echte oplossing voor de haaruitval? Test ons Orange gamma! Met etherische oliën van kaneel, gember en citroen is dat een natuurlijke en efficiënte formulering!
€ 28,50**


Rhythem Blauw
Is een opbouwende behandeling voor beschadigd en zwak haar. Geeft voeding en herstelt het haar, verhoogt de haarsterkte en structuur en glans. Geeft essentiële voedingsstoffen af aan het haar. Laat de kleur herleven!
Het belang om een haarmasker te kopen? Afgezien van jezelf goed doen, is het ook om veel problemen te ontgiften, te hydrateren of aan te pakken. Gebruik de Blauwe Masker en Shampoo als je beschadigd haar wilt verzorgen door teveel chemische behandelingen heeft gehad, om de kleur te herleven en er mooi uit te zien.
€ 28,50**

Rhythem Geel
De unieke formule van dit duo geeft fijn en dof haar een gezonde schoonheid. Met etherische oliën van citroen en grapefruit, het masker en de shampoo geven het haar volume en licht.
€ 28,50**

Rhythem Indigo
Indigo Regeneratie zorgt voor een diepe zuivering en doet haar en hoofdhuid herleven die door vervuiling zijn volgezogen! Het is de essentiële behandeling voor beschadigd en oververzadigd haar door chemische behandelingen. Ook aanbevolen voor het onderhoud van grijs haar. Te gebruiken als detox.

 

Rhythem Roze
De rustgevende Rode masker kalmeert geïrriteerde hoofdhuid, verlicht spanning en laat ze soepel en zacht achter.  Probeer het roze ritueel om droog en breekbaar haar te verzorgen. Met roze klei en essentiële oliën van salie en basilicum zal het masker je haar versterken en beschermen. Aan te bevelen bij krullend haar.

Rhythem Paars
Deze 2 producten geven een zuiverende behandeling met een volume verhogende werking. Etherische oliën van Patchoeli en Ceder die de hoofdhuid beter te reguleren en te draineren. Voert gifstoffen en overtollig talg af. Probeer het Violet Masker en Shampoo om vettig en vet haar te helpen reinigen en beter te reguleren. Met essentiële oliën van patchoeli en ceder.
€ 28,50**

 

Rhythem Wit 
Deze is voor bestemd de gevoelige huid en is de zachtste in dit assortiment. Het masker bevat geen essentiële olie of allergeen. Het kan dus gebruikt worden voor de gevoelige huid. Deze verzorging maakt deel uit van het assortiment ontgifte/ detox en het is degene die we de voorkeur geven vlak voor het aanbrengen van een plantaardige kleur, om het haar goed voor te bereiden.
€ 28,50**

** € 10 extra voor lang haar