Knippen + Detox behandeling
Deze behandeling reinigt volledig tot in de haarzakjes en zorgt dat de bloedcirculatie van de hoofdhuid verbeterd wordt. Special op maat gemaakt voor jou!
We kijken eerst met de microscoop op de hoofdhuid om af te stemmen wat nodig is.
Dit geeft een zichtbaar resultaat. Beschadigde haarschubben worden verwijderd waardoor het haar meer glans krijgt. Daarnaast zal je direct merken dat je je haar veel beter in model krijgt en beter groeit!
Zie prijslijst.
Klik hier voor meer informatie over de detox behandeling

Plantenolie behandeling met etherische oliën

Deze (planten)oliebehandeling word aangepast met een etherische olie om te herstellen. Specifiek aangepast aan de kwaliteit van het haar en de hoofdhuid (bijv. bij droog, beschadigd haar of jeuk, schilfers en haarverlies). Tijdens de inwerking van de olie ontvang je een hoofdhuidmassage om doorbloeding te stimuleren en betere opnamen te bevorderen. 

Vanaf € 53,00

Kruiden Behandeling voor droog en pluizig haar

We kijken eerst met de microscoop op de hoofdhuid om af te stemmen wat nodig is. Dan word er een kruidenmasker met etherische oliën toegepast. Specifiek aangepast op jou haar/hoofdhuid kwaliteit (bijv. bij droog, beschadigd haar of jeuk, schilfers en haarverlies). 
Het kruidenmasker bevat een hoog gehalte aan vitamine C, werkt hydraterend en geeft glans aan het haar. Goed om droog en pluizig haar mee te herstellen. De behandeling sluiten we af met een olie in het haar.
Vanaf € 64,00

Kruiden Behandeling voor poreus en futloos haar

We kijken eerst met de microscoop op de hoofdhuid om af te stemmen wat nodig is. Dan word er een kruidenmasker met etherische oliën toegepast. Specifiek aangepast op jou haar/hoofdhuid kwaliteit (bijv. bij droog, beschadigd haar of jeuk, schilfers en haarverlies). 
Dit kruidenmasker bevat omega 3 en 9, vitamine A, B en C, werkt keratine (opbouwend) bevorderend en voedend. Goed om poreus, futloos, slap en dof haar mee te herstellen. Maakt het haar voller, sterker en geeft glans. 
De behandeling sluiten we af met een olie in het haar.

Vanaf € 64,00

Let your hair shine voor kwetsbaar, snel gespleten en dof haar

Deze behandeling werkt herstellend met 100% natuurlijke Cassia.
Dé haarbehandeling voor haar dat glans mist. Deze behandeling geeft voeding en hydrateert het haar, geeft een beschermende laag om het haar die voor langere tijd blijft zitten! 
Beschermt ook tegen invloeden van buitenaf zoals zon/wind en schuring.
Helpt ook tegen hoofdhuidproblemen. De behandeling sluiten we af met een olie in het haar.
Vanaf € 70,50 (60 minuten)

Eczeem of psoriasis hoofdhuid Behandeling

De hoofdhuid wordt behandeld met een pakking van leem of plantenolie met kruiden of etherische oliën. Deze behandeling maakt de hoofdhuid rustiger, werkt jeukstillend en remt schilfervorming. Een advies over natuurlijke producten en was routine tegen hoofdhuidprobleem.
Vanaf € 73,50 (60 minuten)

Hoofdhuid consult

Heeft u last van hoofdhuid- en/of haarproblemen? Samen kijken we uitvoerig naar de status van uw huid en haar en stellen we een behandelplan op. Dit behandelplan wordt samengesteld door middel van een gesprek over uw achtergrond en eetgewoonten, het meten van uw waarden met de Bioscan en het inspecteren van uw hoofdhuid onder de microscoop. v.a. € 65,00