Home » Tarieven » Detox Behandelingen

Waarom een detox behandeling?
Deze behandeling reinigt volledig tot in de haarzakjes en zorgt dat de bloedcirculatie van de hoofdhuid verbeterd wordt.
Dit geeft een zichtbaar resultaat. Beschadigde haarschubben worden verwijderd waardoor het haar meer glans krijgt. Daarnaast zal je direct merken dat je je haar veel beter in model krijgt en beter groeit!
Ontvang een advies voor de thuisverzorging.

Rhythem Rood
De shampoo en masker zijn special ontwikkeld voor de geïrriteerde hoofdhuid. De Rhythem Rood werkt kalmerend, helpt de hoofdhuid verzachten en geeft een diepe zuivering. Voor de hoofdhuid met eczeem, psoriasis of de geïrriteerde.
€ 28,50**

Rhythem Groen
Heb je last van overdreven zweten van je hoofdhuid? Probeer ons evenwichtige groene masker en shampoo om schoon te maken en te ontgiften. De kracht van etherische oliën van munt en peterselie samen met groene bioactieve klei maakt het mogelijk om je haar en je hoofdhuid te normaliseren en lichtheid en glans te brengen.
€ 28,50**

Rhythem Oranje
Deze lijn is samengesteld om haaruitval tegen te gaan. De 3 producten werken stimulerend en zuurstof verrijkend. Helpt bij het elimineren tegen roos en werkt ontgiftend. Op zoek naar een echte oplossing voor de haaruitval? Test ons Orange assortiment! Een natuurlijke en efficiënte oplossing met etherische oliën van kaneel, gember en citroen!
€ 28,50**

Rhythem Blauw
Een opbouwende behandeling voor beschadigd en zwak haar. Geeft voeding en herstelt het haar, verhoogt de haarsterkte en structuur en glans. Geeft essentiële voedingsstoffen af aan het haar. Laat de kleur herleven!
Het belang om een haarmasker te kopen? Naast een extra ontspanningsmoment voor jezelf i s het ook een ideale manier om te ontgiften, en te hydrateren. Gebruik het Blauwe Masker en Shampoo om beschadigd haar te verzorgen dat teveel chemische behandelingen heeft gehad, om de kleur te herleven en je haar weer een boost te geven.
€ 28,50**

Rhythem Geel
De unieke formule van dit duo geeft fijn en dof haar een gezonde schoonheid. Met etherische oliën van citroen en grapefruit, het masker en de shampoo geven het haar volume en licht.
€ 28,50**

Rhythem Indigo
Indigo Regeneratie zorgt voor een diepe zuivering en doet haar en hoofdhuid herleven! Het is een essentiële behandeling voor beschadigd en oververzadigd haar door chemische behandelingen. Ook aanbevolen voor het onderhoud van grijs haar. Te gebruiken als detox.
€ 28,50**

Rhythem Roze
Het rustgevende Rode masker kalmeert geïrriteerde hoofdhuid, verlicht spanning en maakt de hoofdhuid soepel en zacht. Probeer het roze ritueel om droog en breekbaar haar te verzorgen. Met roze klei en essentiële oliën van salie en basilicum versterken en beschermen het masker je haar. Aan te bevelen bij krullend haar.
€ 28,50**

Rhythem Paars
Deze 2 producten geven een zuiverende behandeling met een volume verhogende werking. Etherische oliën van Patchoeli en Ceder die de hoofdhuid helpen beter te reguleren en afvalstoffen af te voeren. Probeer het Violet Masker en Shampoo om vettig en vet haar te helpen reinigen en beter te reguleren. Met essentiële oliën van patchoeli en ceder.
€ 28,50**

Rhythem Wit 
Dit Witte masker is bestemd voor de gevoelige huid en is de zachtste in het assortiment. Het masker bevat geen essentiële olie of allergenen en kan dus gebruikt worden voor de zeer gevoelige huid. De verzorging maakt deel uit van het assortiment ontgifte/ detox en is degene die ik vlak voor het aanbrengen van een plantaardige kleur gebruik, om het haar goed voor te bereiden.
€ 28,50**

** € 10 extra voor lang haar