Home » Prijslijst » Salon Behandelingen

Rhythem Rood
De shampoo en masker zijn special ontwikkeld voor de geïrriteerde hoofdhuid. De Rhythem Rood werkt kalmerend, helpt de hoofdhuid verzachten en geeft een diepe zuivering. Voor de hoofdhuid met eczeem, psoriasis of de geïrriteerde.
€ 28,50**

Rhythem Groen
De shampoo en masker van Rhythem Groen werkt extreem verfrissend, voor een transpireerde hoofdhuid. Het zuivert de hoofdhuid en reguleert overmatig zweten.
€ 28,50**

Rhythem Oranje
De 3 producten werken stimulerende en zuurstof verrijkend. Deze lijn is samengesteld om haaruitval tegen te gaan. Helpt bij het elimineren tegen roos en werkt ontgiftend. Op zoek naar een echte oplossing voor de haaruitval? Test ons Orange gamma! Met etherische oliën van kaneel, gember en citroen is dat een natuurlijke en efficiënte formulering!
€ 28,50**


Rhythem Blauw
Is een opbouwende behandeling voor beschadigd en zwak haar. Geeft voeding en herstelt het haar, verhoogt de haarsterkte en structuur en glans. Geeft essentiële voedingsstoffen af aan het haar. Laat de kleur herleven!
Het belang om een haarmasker te kopen? Afgezien van jezelf goed doen, is het ook om veel problemen te ontgiften, te hydrateren of aan te pakken. Gebruik de Blauwe Masker en Shampoo als je beschadigd haar wilt verzorgen door teveel chemische behandelingen heeft gehad, om de kleur te herleven en er mooi uit te zien.
€ 28,50**

Rhythem Geel
Voor dof, fijn haar of haar met highlights. Deze behandeling duo biedt glans en volume. Bevat etherische oliën van citroen en grapefruit. 
€ 28,50**

Rhythem Indigo
Deze herstellende behandeling helpt de hoofdhuid en het haar te zuiveren die oververzadigd zijn door chemische behandelingen en vervuiling. Verbeterd de schoonheid van grijs haar. Te gebruiken als detox/ ontgiften.

 

Rhythem Roze
De rustgevende Rode masker kalmeert geïrriteerde hoofdhuid, verlicht spanning en laat ze soepel en zacht achter.  

Rhythem Paars
Deze 2 producten geven een zuiverende behandeling met een volume verhogende werking. Etherische oliën van Patchoeli en Ceder die de hoofdhuid beter te reguleren en te draineren. Voert gifstoffen en overtollig talg af.
€ 28,50**

 

Rhythem Wit 
Deze is voor bestemd de gevoelige huid en is de zachtste in dit assortiment. Het masker bevat geen essentiële olie of allergeen. Het kan dus gebruikt worden voor de gevoelige huid. Deze verzorging maakt deel uit van het assortiment ontgifte/ detox en het is degene die we de voorkeur geven vlak voor het aanbrengen van een plantaardige kleur, om het haar goed voor te bereiden.
€ 28,50**

 

 

   

** € 10 extra voor lang haar