Home » Over mij

Over mij

Ik wist al van kinds af aan dat ik kapster wilde worden. Mijn barbies moesten eraan geloven. Toen ik 16 jaar was ging ik naar de Emily Knappert in Leiden om de opleiding tot Allround Kapster te volgen.  Die toen de tijd 5 jaar duurde.
Dat is al meer dan 20 jaar geleden. Ik hou van dit vak en doe mijn werk met heel veel passie!

Wat ik nou zo leuk vind aan mijn werk is dat de klant blij en tevreden de deur uit gaan en als de klant tevreden is ben ik het ook!

Als persoon ben ik eerlijk, nuchter, geïnteresseerd in de persoon en ga altijd voor het mooiste resultaat.
Want onder dat haar zit een persoonlijkheid en het is niet alleen haar.
Daarom is luisteren naar de wensen van de klant en samen bepalen of het haalbaar en passend is. En een passend advies over haarverzorging en styling. Zo vindt ik het ook belangrijk om met gezonde producten te werken zoals bijvoorbeeld de producten van Hairborist en Rodolphe & Co. Wat goed is voor u en voor mij en uiteraard het milieu. En dat de producten dierproefvrij zijn.
Het gezegde is niet voor niets, "als je haar maar goed zit"!

Zo volg ik ook regelmatig cursussen om bij te blijven. Zo heb ik laatst een cursus over plantenkleuring gedaan. Het is en blijft een mooi en boeiend vak!! Zeker nu ik een weg ben ingeslagen om zoveel mogelijk met biologische producten te werken en sta aangemeld als natuurkapper!