Wat is een natuurkapper » Haar Doneren?

De Nederlandse Haarstichting is een ANBI-geregistreerde goede doelen stichting zonder winstoogmerk. De Haarstichting is hét centrale medium voor alles met betrekking tot "haar". De Haarstichting is momenteel zelfs de best bezochte goede doelen stichting van Nederland.

 

De Nederlandse Haarstichting is in het leven geroepen om mensen met haaruitval, haarproblemen en haarziekten voor te lichten, te helpen en bij te staan. Dit doen wij o.a. door professionele informatie te verstrekken, door mensen ervaringen te laten delen met lotgenoten en door mensen met haarproblemen en haarziekten in contact te brengen met instanties als dermatologen, haartransplantatieklinieken, professionele kappers, haarwerkspecialisten, schoonheidsspecialistenen psychologen.

Haar doneren

De Haarstichting zamelt (m.b.v. de Haarbank) haardonaties in. Van deze haardonaties worden haarwerken gemaakt, die kostenloos worden aangeboden aan financieel minder bedeelde vrouwen met borstkanker.

Voor meer informatie klik hier.

Gisteren is Dieuwke hier geweest om haar haar te doneren voor de Nederlandse Haarstichting. Hieronder wat mooie foto's van het resultaat! Bedankt Dieuwke voor je vlechten!