Home » Alteya Organics

Alteya Organics

Alteya Organics is opgericht in 1999 in Bulgarije. Het is een familie traditie om voor de rozen te zorgen en te telen, dit begon in de vroege jaren 1900. De biologische rozenvelden worden afgeschermd door de hellingen van twee majestueuze bergketens. Daar ligt het hart van de Bulgaarse Rozenvallei, het land van de Thracische koningen en de thuisbasis van de mooiste bloem in de wereld – de Bulgaarse Rose.

Bij Alteya Organics kweken en oogsten ze de rozen en lavendel en destilleren hoogwaardige essentiële oliën. Dit is een bloemenwater met behulp van generaties-oude recepten. Daarnaast biedt Alteya Organics ook een breed scala aan van biologische plantaardige extracten, oliën en kruiden uit de eco-regio’s van het Balkan gebergte. Na vele jaren van uitgebreid onderzoek, verbeterde Alteya Organics hun eigen stoom-destillatie methode. Deze traditie is een huwelijk aangegaan met de wetenschap om de essences de dermatologie-graad te laten behalen met behouden van de therapeutische eigenschappen en de synergie van de planten.

Wat doet Alteya Organics

Het wetenschappelijk team van Alteya Organics heeft jarenlang onderzoek gedaan naar oude traditionele recepten en de wonderlijke effecten van biologische rozenolie (Rose Otto) op de huid. Het gevolg daarvan is dat we in staat zijn om de productie van zeldzame rozen een biologische huid- en verzorging lijn  te maken op basis van oude beproefde formules, verbeterd om te voldoen aan de huidverzorgings behoeften van de moderne, eco-vriendelijke mens.
De producten van Alteya Organics zijn gebaseerd op exclusieve combinaties, ons eigen Bio-Damascena® Skin Complex – een combinatie van organische essentiële oliën en extracten in combinatie met biologische Rose Otto – ontworpen om weerstand te bieden aan omgevingsfactoren, de huid te verbeteren en ​​het verouderingsproces te vertragen.